B&B Middelburg

Reserveer een kamer

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Op zoek naar een leuke B&B in Middelburg? Kom dan naar Hotel de Huifkar. Midden op de markt overnacht je in ons gezellige hotel en geniet je van een heerlijk ontbijt. De ligging van ons B&B is uitstekend en is een perfecte uitvalsbasis om de stad beter te leren kennen. Naast dat je bij ons heerlijk overnacht, kun je in onze brasserie genieten van lekkere gerechten tijdens de lunch, borrel of diner.

Kom overnachten bij de leukste B&B van Middelburg

Ga je een weekendje naar Middelburg en zoek je een leuke plek om te overnachten? Hotel de Huifkar is het enige hotel in Middelburg waar je midden op de gezellige markt overnacht. In hartje centrum overnacht je in een van onze kamers en schuif je na een nachtje slapen gezellig aan bij het ontbijt. Onze kamers beschikken over een eigen badkamer met douche of bad, toilet, gratis internet, televisie, zitje, extra kussens en dekens. Wil je één nachtje slapen of wil je graag langer blijven? Wanneer je voor een arrangement kiest, overnacht je twee nachten in onze B&B en geniet je van een heerlijk ontbijt en diner. Ideaal voor wanneer je de stad beter wilt leren kennen!

Reserveer nu jouw overnachting

Zin om de stad beter te leren kennen en wil je in de leukste B&B van Middelburg overnachten? Je bent van harte welkom! Geef op onze website je aankomstdatum door. Wij hopen je snel te zien in Middelburg! Vragen over ons B&B? Mail naar info@brasseriedehuifkar.nl.  

Beschikbaarheid hotel & prijzen

Wanneer er op de aangeklikte datum geen beschikbare kamers verschijnen, zijn alle kamers reeds geboekt