Brasserie de markt

 

Direct een tafel reserveren

+31 (0) 118 - 612 998

 

 

Midden op de markt vind je de leukste brasserie van Middelburg: Brasserie de Huifkar. In onze brasserie en op ons (overdekte) terras serveren wij altijd goede koffie en heerlijke gerechten voor de lunch, borrel en diner. Door de perfecte ligging aan de zonzijde, van zonsopkomst tot zonsondergang, aan de Middelburgse Markt is ons grote terras favoriet bij iedereen. Kom genieten van onze gevarieerde keuken!

Brasserie de Huifkar: de leukste brasserie midden op de markt van Middelburg

Al meer dan 90 jaar vind je onze horecagelegenheid op de markt. Kom bij ons langs voor goede koffie, verschillende luxe broodjes en andere heerlijke lunch- en dinergerechten. Onze kaart is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Zo geniet je bij ons onder andere van een authentieke Club Sandwich, een 12 uurtje van het land of uit de zee of een maaltijdsalade met gebakken scampi’s, gerookte vissoorten of bijvoorbeeld met gegratineerde geitenkaas. Naast heerlijk eten vind je bij ons ook mooie wijnen zoals een zachte Spaanse Verdejo, een uitgesproken Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland of een stevige Tempranillo uit de Rioja.

Lunchen, borrelen en dineren

’s Avonds geniet je van een uitgebreid diner a-la-carte of een smaakvol plate-gerecht, zoals een zacht gegaarde kipspies of een burger van 100% rundvlees met verse frites en een frisse salade. Maar ook de visliefhebber heeft hier voldoende keus. In het seizoen serveren wij dagelijks verse gekookte Zeeuwse mosselen op klassieke wijze of gekookt met pernod, tomaat en zeekraal!

Kom langs bij onze brasserie in Middelburg en geniet van heerlijke gerechten

Kom gezellig langs bij onze brasserie op de markt. Reserveer direct een tafel door te bellen naar +31 (0)118-612998.