Buiten eten

Reserveer direct een tafel

+31 (0) 118 - 612 998

Met lekker weer kan je heerlijk buiten eten op de markt van Middelburg. Het verwarmde terras van Brasserie de Huifkar biedt de mogelijkheid om te genieten van heerlijke gerechten. Reserveer dan nu jouw plekje op ons terras.

Gezellig buiten eten op de markt van Middelburg

Als de zon maar even schijnt, zitten we in Nederland op het terras. Wij bieden een groot terras, waar je in goed gezelschap urenlang buiten kan genieten van lekker eten en de levendigheid van de markt. Wanneer het wat kouder wordt, kan je plaatsnemen op het verwarmde gedeelte, onder de overkapping. Behalve de gunstige ligging van het terras in de zon, vinden wij een vlotte bediening essentieel en uiteraard een goede kwaliteit van het eten. Brasserie De Huifkar staat bekend om de ‘snelle-service-met-een-lach’ en daar zijn we trots op!

Reserveer jouw plekje

Zoek je een plekje om buiten te eten en wil je genieten van heerlijke gerechten en een gevarieerde keuken op ons gezellige terras? Wees dan zeker van jouw plekje en reserveer door te bellen naar +31 (0)118-612998. Bekijk ons menu om alvast inspiratie te doen wat je wilt eten. Wil je na het tafelen overnachten bij ons? Ook dat is mogelijk. Overnacht in ons gezellige hotel en schuif ’s ochtends aan bij het ontbijt.