Cadeaubon

 

 

 

Direct een tafel reserveren

+31 (0) 118 - 612 998

 

 

Met een cadeaubon voor een overnachting in Hotel de Huifkar geef je iemand altijd een origineel cadeau. Dit is het enige hotel dat op de levendige markt van Middelburg gevestigd is. Wil je iemand een cadeaubon doen voor een verjaardag of wil je iemand gewoon zomaar verrassen? Met de cadeaubon van Hotel de Huifkar in Middelburg geef je altijd een bijzonder geschenk.

Een origineel cadeau met een cadeaubon voor een hotel overnachting

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand te verrassen? Geef dan een cadeaubon cadeau! Ons hotel ligt midden op de markt van Middelburg waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen, dineren en overnachten. Het bedrag van de cadeaubon bepaal je zelf; van koffie met een lekker gebakje, tot lunch, diner, een overnachting of een combinatie hiervan. Een cadeaubon is verpakt in een leuk gerecycled papieren tasje. De cadeaubonnen zijn te gebruiken voor een overnachting in Hotel de Huifkar en voor een heerlijk diner of lunch in Brasserie de Huifkar.

Hoe kom je aan onze cadeaubonnen?

Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon voor ons hotel? Met een cadeaubon voor ons hotel geef je een origineel cadeau en kun je zelf bepalen welk bedrag je wil geven. Kom langs bij ons hotel, de bonnen zijn verkrijgbaar in onze brasserie. Heb je vragen over ons hotel of over onze cadeaubonnen? Mail jouw vragen naar info@brasseriedehuifkar.nl.