Cadeaubon

Met een cadeaubon van onze brasserie geef je iemand altijd een origineel cadeau. Wij zijn aan de zonnige kant op de levendige markt van Middelburg gevestigd. Wil je iemand een cadeaubon doen voor een verjaardag of wil je iemand gewoon zomaar verrassen? Met de cadeaubon van Hotel Brasserie de Huifkar in Middelburg geef je altijd een bijzonder geschenk.

Een origineel cadeau met een cadeaubon voor een lunch, diner of hotel overnachting

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand te verrassen? Geef dan een cadeaubon cadeau! Onze brasserie met hotel ligt midden op de markt van Middelburg waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen, dineren en overnachten. Het bedrag van de cadeaubon bepaal je zelf; van koffie met een lekker gebakje, tot lunch, diner, een overnachting of een combinatie hiervan. Een cadeaubon is verpakt in een leuk gerecycled papieren tasje. Brasserie de Huifkar.

Hoe kom je aan onze cadeaubonnen?

Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon voor onze brasserie of hotel? Met een cadeaubon van brasserie de Huifkar geef je een origineel cadeau en kun je zelf bepalen welk bedrag je wil geven. De bonnen zijn verkrijgbaar in onze brasserie. Heb je vragen over ons hotel of over onze cadeaubonnen? Mail jouw vragen naar info@brasseriedehuifkar.nl.