Eten in Zeeland

+31 (0)118-612998

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Ben je op zoek naar een leuke plek om te eten in Zeeland en het liefst in de buurt van Middelburg? Brasserie de Huifkar is al meer dan 90 jaar dé horecagelegenheid op de markt. Hier geniet je van een gevarieerde keuken en verrassende wijnen. In het seizoen worden onder andere Zeeuwse mosselen geserveerd welke perfect voor jou worden bereid. Je bent hier van harte welkom voor lunch, borrel of diner.

Heerlijk uit eten in Middelburg in de provincie Zeeland

Op onze kaart vind je gerechten uit een gevarieerde keuken. Je kunt bij ons terecht voor een authentieke clubsandwich met verse frietjes, maar ook voor luxe deelplanken schuif je gezellig bij ons aan. Geniet van een uitgebreid diner a-la-carte of een plate gerecht zoals kipspiezen of hamburgers met frietjes en salade. Een liefhebber van vis? Wij serveren diverse visgerechten zoals gebakken scampi’s of een op de huid gebakken zeebaars. In het seizoen serveren wij dagelijks verse gekookte Zeeuwse mosselen.

Eten in Zeeland op het gezelligste terras van Middelburg

Door de uitstekende ligging van onze brasserie, kun je heerlijk eten op de grote markt van Middelburg. Van zonsopkomst tot zonsondergang geniet je van lekker eten en mooie wijnen op ons grote terras. Wanneer het kouder wordt, ben je van harte welkom om plaats te nemen op het verwarmde gedeelte, onder de overkapping.

Wees zeker van jouw plekje bij onze brasserie in Zeeland en maak een reservering

Zin in lekker eten, mooie wijnen en wil je midden op de markt van Middelburg lunchen, borrelen of dineren? Wees dan zeker van een plekje bij Brasserie de Huifkar en reserveer een tafel door te bellen naar +31 (0)118-612998.