Hotel in Middelburg

Reserveer een kamer

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Hotel de Huifkar is het enige hotel in Middelburg dat midden op de markt ligt. Overnacht in ons gezellige hotel en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Onze kamers beschikken over een eigen badkamer met douche of bad, toilet, gratis internet, een televisie, zitje, extra kussen en dekens. Blijf één nachtje of verblijf wat langer in ons hotel midden in het centrum, zodat je Middelburg echt goed leert kennen.

Hotel in het centrum van Middelburg

Ons hotel heeft een uitstekende ligging in het centrum van Middelburg en is perfect wanneer je de levendigheid van de grote markt wilt ervaren. Ons hotel is het enige hotel dat op de autovrije markt van Middelburg gelegen is. Onze kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van het pand. Weet je al wanneer je langs wilt komen? Je kunt online de beschikbaarheid en prijzen van onze kamers bekijken. Een kamer gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online reserveren, wanneer het jou uitkomt. Graag een arrangement boeken? Boek dan ons 3-daags Middelburg hotelarrangement.

Meer dan een hotel

Naast dat je bij ons heerlijk slaapt, kan je genieten van diverse gerechten in onze brasserie. We staan bekend om onze goede koffie en heerlijke luxe lunch- en dinergerechten. En ook voor de borrel zit je bij ons goed! Je vindt bij ons een gevarieerde keuken met diverse gerechten. Zo geniet je bij ons van een heerlijke Club Sandwich, maar ook voor verse Zeeuwse mosselen en borrelplanken kun je bij ons terecht.

Gemakkelijk online reserveren

Wil je een of meerdere nachten in het leukste hotel van Middelburg overnachten? En zoek je een hotel in het centrum? Bekijk dan online de beschikbaarheid van onze kamers en reserveer gemakkelijk online een kamer. Heb je vragen over ons hotel? Dan kun je ze mailen naar info@brasseriedehuifkar.nl.

Beschikbaarheid hotel & prijzen

Wanneer er op de aangeklikte datum geen beschikbare kamers verschijnen, zijn alle kamers reeds geboekt