Hotelarrangement Middelburg

Reserveer direct een tafel

+31 (0) 118 - 612 998

Wanneer je een weekendje weg wilt is een hotelarrangement in Middelburg een goed idee. Hotel de Huifkar ligt midden op de markt van Middelburg en is een uitstekende uitvalbasis om de stad beter te leren kennen. Kies voor een weekendarrangement, blijf heerlijk slapen in de goed uitgeruste kamers en geniet van een ontbijt en diner.

3- daags hotelarrangement in Middelburg

Middelburg is een uitstekende stad om meerdere dagen te verblijven. Ons hotel heeft een uitstekende ligging om de stad beter te leren kennen. Voor het 3-daags Middelburg hotelarrangement betaal je €140,- per persoon, exclusief € 1,60 toeristenbelasting per persoon per nacht. Het hotelarrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie en een bonbons
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x luxe 3-gangen diner a-la-carte op de tweede avond
  • Middelburg Magazine met uitgebreide informatie en stadsplattegrond

Een hotelarrangement reserveren

Graag een arrangement boeken? Boek dan ons 3-daags Middelburg hotelarrangement. Weet je al wanneer je langs wilt komen? Je kunt online de beschikbaarheid en prijzen van onze kamers bekijken. Een kamer gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online reserveren, wanneer het jou uitkomt. Indien je een arrangement wilt reserveren, selecteer je de gewenste 2 nachten en negeer je de getoonde prijzen. Bij “vraag/opmerking” kan je aangeven dat je graag een arrangement wilt boeken. Wij veranderen dan in de bevestiging de prijs naar arrangementprijs per persoon.

Neem contact op bij vragen over ons weekendarrangement

Wil je graag meer informatie over ons hotelarrangement of wilt u telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)118-612998. Een hotelovernachting of arrangement cadeau geven aan iemand? Ook dat is mogelijk!