Lunch Middelburg

+31 (0)118-612998

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Voor een heerlijke lunch kom je naar Brasserie de Huifkar in Middelburg. Kom naar onze gezellige brasserie midden op de autovrije markt. Geniet van een snelle of uitgebreide lunch en neem bij lekker weer plaats op het (overdekte) terras. Wees zeker van een plekje in onze gezellige brasserie en reserveer nu jouw tafel online.

Kom voor lunch langs bij onze brasserie in Middelburg

Al meer dan 90 jaar zijn wij dé horecagelegenheid op de markt van Middelburg. In onze moderne gerestylede brasserie vind je een gevarieerde keuken met diverse authentieke gerechten. Met onze uitgebreide kaart heeft zowel de vlees- als visliefhebber hier ruim voldoende keus. Zo vind je bij ons een Club Sandwich met verse frietjes, maar ook voor luxe deelplanken tijdens de borrel en diverse visgerechten ben je bij onze brasserie in Middelburg op de juiste plek. In het seizoen serveren we dagelijkse verse Zeeuwse mosselen. Schijnt het zonnetje en wil je genieten van het lekkere weer? Dan neem je plaats op ons grote terras op de Middelburgse markt.

Kom langs of reserveer een tafel om zeker te zijn van een plek

Gezellig dat je langs wilt komen voor de lunch! Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze kaart alvast online. Je kunt een tafeltje reserveren door te bellen naar +31 (0)118-612998. Ook voor vragen bel je naar eerdergenoemd telefoonnummer.