Overnachten in Middelburg

Reserveer een kamer

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Heerlijk overnachten in Middelburg doe je bij Hotel de Huifkar. Als enige hotel gelegen op de markt van Middelburg heeft ons hotel een ideale locatie en is de perfecte uitvalbasis om de stad beter te leren kennen. Blijf één nachtje overnachten of kies voor een hotelarrangement.

Overnachten op de markt in Middelburg

Ons hotel is het enige hotel op de markt midden in het centrum van Middelburg. Ons hotel beschikt over kamers op de 1e en 2e etage en heeft een gezellig en persoonlijk karakter. In onze kamers kun je gebruikmaken van een badkamer met douche, toilet, toilet, zitje, extra kussens en televisie. Tevens hebben wij gratis internet (wifi) en zijn alle overnachtingen inclusief ontbijt. Je bent bij ons van harte welkom om één nachtje te slapen, maar wanneer je langer wilt overnachten is ons 3-daags

Bekijk de beschikbaarheid online en reserveer meteen

Wil je overnachten in ons hotel in Middelburg of wil je gebruik maken van ons hotelarrangement? Bekijk online de beschikbaarheid van onze kamers. Is er nog een kamer beschikbaar op de datum dat jij graag wilt komen overnachten? Dan kan je deze eenvoudig online reserveren! Voor vragen over ons hotel of het arrangement neem je contact op door te mailen naar info@brasseriedehuifkar.nl.

Beschikbaarheid hotel & prijzen

Wanneer er op de aangeklikte datum geen beschikbare kamers verschijnen, zijn alle kamers reeds geboekt