Terras

 

 

 

Direct een tafel reserveren

+31 (0) 118 - 612 998

 

 

Op het verwarmd terras van Brasserie de Huifkar geniet je van een heerlijke lunch, borrel of diner. Je vindt ons terras in het midden van het Middelburgse marktplein. Het terras is zeer ruim en van zonsopkomst tot zonsondergang zit je heerlijk de hele dag in de zon. Met kouder weer neem je plaats onder het overdekte gedeelte. Geniet van lekker eten en drinken en een goede service.

Verwarmd terras op het Middelburgs marktplein

Onze brasserie in Middelburg is de perfecte plek om even lekker te ontspannen. Geniet van een lekker biertje, een koud wijntje of een van de vele andere drankjes. Honger gekregen? Dan hoef je je niet te verplaatsen, op ons terras kun je perfect lunchen of dineren. Ook kun je heerlijk borrelen met onze borrelplanken. Je vindt op onze kaart gevarieerde gerechten waar voor ieder wat wils op te vinden is.

Neem plaats op ons verwarmd en overdekt terras

Is het geen lekker weer en is het zonnetje verdwenen maar wil je toch genieten op het terras? Geen probleem! Neem plaats op ons overdekt terras en geniet van de prachtige Middelburgse markt. Zowel overdag als ’s avonds ben je van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Kom langs om heerlijk te genieten

Wil je de hele dag genieten in het Middelburgs zonnetje? Neem dan plaats op ons (verwarmd) terras. Wij staan bekend om onze snelle service met een lach, en daar zijn wij trots op. Wij verwelkomen je graag binnenkort op ons terras. Voor vragen bereik je ons op +31 (0)118-612998.