Vergaderzaal marktplein

Reserveer een kamer

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Maak gebruik van onze vergaderzaal met uitzicht op het marktplein voor alle zakelijke bijeenkomsten. Op een gunstige locatie kun je hier in alle rust met collega’s de belangrijke zaken bespreken. Combineer de bijeenkomst met een heerlijke lunch of diner in onze sfeervolle brasserie. Wij helpen graag met het samenstellen van jouw zakelijke bijeenkomst.

Vergaderzaal huren met uitzicht op het Middelburgs marktplein

Wil je gebruikmaken van onze vergaderzaal op het marktplein van Middelburg? Dat is zeker mogelijk! In onze eenvoudige vergaderzaal, met uitzicht op het Middelburgse marktplein, hebben wij ruimte voor ongeveer 14 personen. Voor € 27,50 per dagdeel kan je gebruik maken van deze ruimte. Natuurlijk kan, wanneer je dat wenst, de bijeenkomst gecombineerd worden met een heerlijke lunch of diner in onze sfeervolle brasserie. Wij serveren wij altijd goede koffie en heerlijke gerechten voor de lunch en diner. De zakelijke bijeenkomst afsluiten met een gezellige borrel? Je vindt op onze kaart diverse wijnen en luxe borrelplanken.

Neem contact op voor meer informatie

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderzaal of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Hotel Brasserie de Huifkar door te mailen naar info@brasseriedehuifkar.nl. Blijven overnachten? Ook dat is mogelijk. Bekijk de beschikbaarheid van onze kamers online en reserveer direct.

Beschikbaarheid hotel & prijzen

Wanneer er op de aangeklikte datum geen beschikbare kamers verschijnen, zijn alle kamers reeds geboekt