Restaurant Middelburg

+31 (0)118-612998

Gevarieerde keuken

Gelegen op de markt

Groot terras

Zoek je een leuk restaurant in Middelburg? Brasserie de Huifkar ligt op het Middelburgse marktplein en beschikt over een (overdekt) terras waar je uitzicht hebt over de markt. Hier drink je goede koffie en geniet je van heerlijke gerechten voor de lunch en diner. Hier drink je goede koffie, proost je met een goed glas wijn en geniet je van heerlijke lunch- en dinergerechten.

Lunchen, borrelen en dineren bij ons restaurant in Middelburg

Ons restaurant vind je op het Middelburgse marktplein en is open voor zowel lunch, borrel en diner. Voor zowel een authentieke Club Sandwich, een 12 uurtje van het land of uit de zee of een maaltijsalade, zit je hier goed. Voor de lunch heb je keuze uit diverse luxe broodjes- sandwiches en warme gerechten. ’s Svonds geniet je van een uitgebreid a-la-carte diner of een plate-gerecht zoals een kipspies, hamburger of een frisse salade. Een echte visliefhebber? Je vindt op onze kaart diverse verse visgerechten en in het seizoen serveren wij dagelijks verse gekookte Zeeuwse mosselen. Ook voor de borrel ben je hier van harte welkom. Geniet in goed gezelschap van diverse luxe deelplanken of borrelgarnituur.

Ook voor groepen

Wanneer je met een groep van 15 tot maximaal 25 personen bij ons wilt lunchen of dineren helpen we graag bij het samenstellen van een passend menu voor jou en je gezelschap. Ook kun je gebruikmaken van onze vergaderzaal, met uitzicht op het Middelburgse marktplein, voor zakelijke bijeenkomsten. Neem hiervoor contact met ons voor de mogelijkheden.

Reserveer nu

Op zoek naar een leuk restaurant in Middelburg? In onze moderne gerestylede brasserie gelegen op het Middelburgse marktplein voel jij je ongetwijfeld thuis. Je maakt een reservering door te bellen naar +31 (0)118-612998. Ook voor vragen neem je contact met ons op.